Noteikumi Privātums Dzēšana Jautājumi Pamācības Kontaktforma Par Failiem.lv Tokenu tirdzniecības noteikumi

Jautājumi par failu glabāšanu un apmaiņu

Kam ir nepieciešams šis serviss?

Šis pašapkalpošanās datu glabāšanas serviss ir domāts, lai lietotāji varētu ērti glabāt un ātri nosūtīt citiem failus. Lietotājs uzkopē failus uz servera, iegūst unikālu saiti, kuru tālāk var pārsūtīt visiem lietotājiem, kam nepieciešama piekļuve konkrētajiem failiem. Piemēram, foto vai video failu oriģinālu ātrai nosūtīšanai vairākiem adresātiem. Servisā var glabāt arī pilnībā privāti failus, rezerves kopijas un piekļūt no citām ierīcēm.

Kā uzkopētie faili būs pieejami?

Uzkopējot failus, tie tiek saglabāti serveros. Katram folderim un failam, tiek automātiski piešķirta unikāla interneta saite. Ja saites tiesības nebūs privātas, tad atverot saiti, jebkuram zinātājam būs pieejams fails vai foldera saturs.

Saites apmeklētājs var redzēt failu nosaukumus, izmērus, aprakstu un izvēlēties lejupielādēt, apskatīt failus vai pārsūtīt šo saiti tālāk. Jūsu epasta klients, antivīruss vai interneta pārlūks arī redz šīs saites. Piekļuves privātuma uzstādījumi ir pieejami kontam kopumā un katrai mapei.

Kādi faili var tikt uzglabāti?

Failu veidam nav ierobežojuma - glabājiet dokumentus, foto, video vai jebkādus citus failus oriģinālajā izmērā. Vienā reizē var uzkopēt vairākus failus, taču bezmaksas lietotājiem ir 2GB ierobežojums uz vienā reizē ielādējamo kopējo apjomu. PRO kontam ir 10GB un Biznesa lietotājiem 30GB failu izmēra limits.

Cik ilgi faili būs pieejami serveros?

Reģistrētiem lietotājiem ir pastāvīga vieta failu glabāšanai uz servera, ar iespēju to papildināt, kā arī iespējams pārskatīt informāciju par veiktajām augšupielādēm, statistiku un pārvaldīt failu pieejas tiesības. Faili, kas pārsniedz konta limitu vai nereģistrētu lietotāju faili būs pieejami līdz 60 dienām kopš to augšupielādes.

Failu pašrocīga dzēšana?

Ja uzkopējot failu, ir norādīts e-pasts pirmajā laukā, tad uz to tiek nosūtīta arī dzēšanas vai rediģēšanas saite. Reģistrēti lietotāji, veiktās augšupielādes var dzēst sadaļā "Mani faili". Ja aizmirsāt autorizēties, tad no šī datora veiktās ielādes vēl variet piesaistīt savam kontam autorizācijas lapā.

Vai varu saņemt failu saiti uzreiz pēc augšupielādes sākuma?

Jā. Pēc "Saglabāt failus" pogas nospiešanas, piekļuves saite tiek uzreiz uzrādīta. Ja esat reģistrēts lietotājs, jaunā saite uzreiz parādās arī "Mani faili" sadaļā jūsu kontā. Līdz ar to, nav nepieciešams gaidīt, kamēr augšupielāde beigsies. Pēc noklusējuma, bezmaksas kontiem šī saite ir pieejama tiem, kuri to zin. Privātuma uzstādījumi ir maināmi.

Ko darīt, ja ir sūdzības par publicēto saturu?

Kontaktformā ir jāaizpilda "satura cenzūras" jeb failu izņemšanas pieteikums. Vairāk info skatīt šeit.

Kāpēc veiktos maksājumus nav iespējams atgriezt?

Jums ir iespēja bezmaksas izmēģināt sistēmu. Lietotājs pasūta, veic priekšapmaksas maksājumus un apstiprina tos pašrocīgi. Sistēma automātiski veic atbilstošos darījumus pēc lietotāja pieprasījuma - rezervē diska vietu, pieslēdz iespējas, iedod pieeju maksas failiem vai izdrukā failus, pietam sazinoties ar citām IT sistēmām vai piegādātājiem. Visa info par darījumu tiek sniegta pasūtījuma veikšanas brīdī, pirms samaksas.

Ja jums ir kādi citi jautājumi vai ierosinājumi, izmantojiet sadaļu Kontakti »